zondag 1 december 2013

30 Seconds to Mars Concert Review.


Op 12 november ben ik naar 30 seconds to mars geweest in het Ziggo Dome in Amsterdam.


Ik ben samen met mijn vriend geweest. Ik wilde 30 seconds altijd nog een keer live zien omdat ik heel veel over hun heb gehoord, dat het echt een must is om hun een keer live gezien te hebben.
Nou moet ik zeggen, ik was net 1 dag terug van de music week en ik was heel erg ziek en moe geworden omdat ik niet had kunnen uitrusten. Dus ik heb het gehele concert tegen een hekje aangehangen.

Het concert was inderdaad heel erg gaaf, ik kende niet alle nummers wat misschien wel jammer was, maar dat lag meer aan mij. Voor de rest heb ik (geprobeerd) alles mee geschreeuwd. Maar toen mijn favoriete nummer kwam, Closer to the edge, heb ik al mijn overgebleven energie eruit gegooid.
Dat nummer is heel erg speciaal voor mij, omdat het mij veel heeft geholpen. Mijn vriend moest mij vasthouden omdat ik anders om zou vallen (ja zo vermoeid was ik) maar ik moest en zou mee schreeuwen en springen.

Het concert zelf was heel erg gaaf, en Jared Leto was heel erg betrokken met het publiek wat heel erg leuk was om te zien. Hij is heel erg grappig en haalde ook vaak mensen op het podium. Jared heeft ook meisjes geholpen die flauwvielen, hij schreeuwde dat iedereen aan de kant moest gaan zodat het meisje uit het publiek gehaald kon worden.

Met de techniek ging het soms was mis maar dan kwam Jared even het podium op gelopen om uit te leggen wat er aan de hand was. Waar ik helemaal lof voor heb is dat ze na de show kwamen signeren in de hal! Ja, precies alleen artiesten die nog niet zo heel bekend zijn doen dat, maar zij doen dat ook gewoon nog steeds. Wauw lijkt me fantastisch om een diehard fan van hun te zijn.

Ik heb heel veel respect voor deze mannen. Ik zag dat ze alles onder controle hadden tijdens het concert, en qua visueel (lichten en beeld) was het ook heel erg mooi.

Een toppertje! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten